2016. október 28., péntek

9. fejezet: A vészjósló telefonhívás

Sziasztok újra kedves olvasók! Csak pár cirka pillanatra léptem fel, hogy ezt a bejegyzést megírjam nektek, ugyanis Kaiden segítségével immár én is az egyik leghírhedtebb közösségi oldalnak a tagja vagyok. Nyugodtan jelöljetek be a csatolt mellékletben lévő linknél! Üzenjetek, posztoljatok és lessétek meg ti is minden ötödik másodpercben Kai profilképét, mert annyira aranyos rajta! Magamhoz ölelném, mint egy kiscicát!
AbiRo 

2016. október 21., péntek

8. fejezet: AbiRo blogol


Drága olvasóim! Mit is mondhatnék nektek? Alig pár nap alatt a megszokott, unalmas életem, ha lehet ezt erre a helyzetre mondani, teljesen felborult. Ebben nagyban hozzájárult az, hogy mennyire mellettem álltok és támogattok, illetve nem csak ti, de meglepő módon újonnan szerzett barátaim is. 

2016. október 14., péntek

7. fejezet: Egyszer fent, máskor lent

- Nem kapok levegőt! - lihegte Abigail a tüdejéhez kapva, mialatt már a tizedik kört rótta le a kosárlabda pályán a mellette haladó Daviddal, akit valahogy egyáltalán nem viselte meg az, hogy futnia kell, sőt egyre inkább levetkőzve a gátlásait még olykor a portáról elcsent sípba is bele - bele fújt, amikor úgy látta helyesnek.