2016. augusztus 7., vasárnap

Vége... vagy mégsem?

Sziasztok kedves olvasók, akik annak idején minden fejezetét végig követték a történetnek és izgatottan várták a következő részt, valamint azokhoz is szólnék, akik nem régiben találtak rá erre a több éves, befejezett blogra! Nem szeretném sokáig a szót szaporítani, mielőtt bejelentem a nagy hírt, amelynek remélem mindannyian ugyanúgy fogtok örülni, ahogyan én is!


A történet folytatódik!



Most már hivatalos!

Viszont nem úgy, ahogy ti elsőre azt gondoljátok, ezúttal nem a mi kedvelt főhőseinkkel. A történetben tizennyolc évvel később járunk és a következő generáció életét kívánom elétek tárni, tehát Dean Roberts és Lana Evans/Mrs. Robers szerelmének gyümölcse, Abigail Roberts történetét fogjátok nyomon követni hétről hétre.

 A két történet természetesen összefügg, feltűnnek majd olyan emberek, akik a Szerelem extrákkalban is, viszont valószínűleg nem kulcsfontosságú lesz a szerepük, tehát nem elengedhetetlen, hogy a Szerelem extrákkalt is végig olvassátok, - már, aki még nem tette - de azért ajánlott.

A főhősök ezúttal természetesen Abigail Roberts és Kaiden Lassiter. A történet pedig a következő:




" A külső nem minden, csak a belső az ami számít! " Ez az a mondat, ami gyakran elhangzik a szülők, tanárok, rokonok szájából, sőt még az újságok is dögivel ezt a témát boncolgatják, viszont ennek jelentőségét azok tudják igazán, akiknek a kinézete távolról sem modellalkatú. Hiába szeretne Abigail bombázó alakot magának, viszont az úszógumijaitól az egyszerűen nem tud megszabadul, ilyen testalkattal teremtette őt az Isten, nincs mit tenni. A lánynak rengeteg dolgot kell eltűrnie másoktól, mert habár a szülei régen az iskola menői voltak, a sors furcsa fintora viszont úgy adta, hogy ezzel szemben a kislányuk egy kis senki a korosztálya szemében. És hogy ennél mi lehet még rosszabb? Ha a kiszemelt fiú épp az ő osztályába jár, őt látja mindennap, ő a suli bálványa és ő valamint a haverjai okozzák a legnagyobb rémálmait a Abigailnek. És mit tehet ez ellen egy molett, csendes lány? Tűr és reménykedik, hogy egy csoda folytán minden megváltozik és nem nevetnek össze a háta mögött, valamint a tapló megjegyzéseknek sem lesz céltáblája, viszont ez csak illúzió.
Egy fogadás viszont mindent megváltoztat, Adam végre kedves vele, aztán Abigail szíve összetörik. Vagy mégsem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése